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DE MAGISTRIS, TIZIANA
iMarina ID: 04-315254Unidad I+D+i
Economía Agroalimentaria y de los Recursos Naturales. Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Montañana 930. Zaragoza. 50059
Grupo
Grupo de investigación Economía Agroalimentaria y de los Recursos Naturales. Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Montañana 930. Zaragoza. 50059
Instituto o centro Universitario de Investigación
Instituto Agroalimentario de Aragón (IA2). Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Montañana 930. Zaragoza. 50059
Timeline
julio de 2011
Postgrado: Economía Esperimental ( Experimental Economics)
Centro Universitario Bertinoro
julio de 2008
Postgrado: Modelos de elección discreta. Teoría y applicaciones (Discrete Choice Modeling. Theory and Application)
Universitá di Bologna
junio de 2004
Titulado superior / Grado: Diploma of Specialización Post-Universitaria in Comercialización de los productos agrarios
IAMZ-Zaragoza
enero de 2004
Doctorado: Programa Oficial de Doctorado en Economía Agraria Alimentaria y de los Recursos Naturales
Universitá degli Studi "Parthenope" de Napoles (Italia)
enero de 1999
Titulado superior / Grado: Licenciado en Comercio Internacional
Universitá degli Studi "Parthenope" di Napoli
Timeline
marzo de 2018
Investigador/a
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Grupo de investigación Economía Agroalimentaria y de los Recursos Naturales
   2018 -
julio de 2015
Miembro
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Instituto Agroalimentario de Aragón (IA2)
   2015 -
septiembre de 2013
Investigador/a
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA). Economía Agroalimentaria y de los Recursos Naturales
   2013 -
enero de 2009
Investigadora. Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
   2009 - 2012
enero de 2006
Tecnológo. Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
   2006 - 2009
noviembre de 2000
becario pre-doctorales. Universitá degli Studi di Napoli Parthenope
Universitá degli Studi di Napoli "Parthenope". Facultad de Economía del Comercio Internacional. Departimento de Economía
   2000 - 2003
Reconocimientos Investigación
Sexenios

2
Año último Sexenio: 2015
Reconocimientos Docentes
Temáticas más frecuentes
Temáticas
Proyectos participados
Dirección y participación en proyectos
IP
NO IP
Grupos, Redes
Grupo de investigación Economía Agroalimentaria y de los Recursos Naturales
Actividad docente
Tesis Dirigidas
2
Centros
Universidad de Zaragoza
Instituto Agronómico Mediterráneo de Zaragoza
Universita degli Studi di Tuscia
Universitá degli Studi Parthenope di Napoli
Asignatura / Curso
Publicaciones en Altmetrics
2020 | Nutrition, choice and health-related claims | |
2020 | Investigating Italian Consumer Preferences for Different Characteristics of Prov... | |
2020 | Consumer valuation of European nutritional and health claims: Do taste and atten... | |
2020 | Personal and Psychological Traits Influencing the Willingness to Pay for Food wi... | |
2019 | When agrarian multifunctionality matters: identifying heterogeneity in societal ... | |
2019 | Consumer preferences for nutritional claims: An exploration of attention and cho... | |
2019 | Testing emotional eating style in relation to willingness to pay for nutritional... | |
2019 | Spanish Consumer Purchase Behaviour and Stated Preferences for Yoghurts with Nut... | |
2018 | Valuation of nutritional and health claims for yoghurts in Spain: a hedonic pric... | |
2017 | Examining non-Celiac consumers of gluten free products: an empirical evidence in... | |
2017 | Exploring consumers’ perception and willingness to pay for “Non-Added Sulphite” ... | |
2017 | Emotional abilities or cognitive abilities? The role of emotional intelligence i... | |
2017 | The impact of emotional intelligence of consumers when purchasing products with ... | |
2017 | Prevalence of relevant nutritional claims related to prevention of obesity in Sp... | |
2017 | Do consumers care about European food labels? An empirical evaluation using best... | |
2016 | Consumer’s willingness to pay for indigenous meat products: the case of a Spanis... | |
2016 | Assessing Projection Bias in Consumers' Food Preferences. | |
2016 | The Impact of Body Image on the WTP Values for Reduced-Fat and Low-Salt Content ... | |
2016 | Consumers’ willingness to pay for light, organic and PDO cheese: An experimental... | |
2016 | Consumers' willingness-to-pay for sustainable food products: The case of organic... | |
2016 | Testing the effectiveness of the oath script in reducing the hypothetical bias i... | |
2015 | The effect of sensory properties on non-celiac consumers' willingness to pay for... | |
2015 | Consumers' willingness to pay for nutritional claims fighting the obesity epidem... | |
2015 | The role of taste and label information on purchase decision: Assessment of a gl... | |
2015 | The role of participants’ competitiveness in consumers’ valuation for food produ... | |
2014 | Wine consumers' preferences in Spain: An analysis using the best-worst scaling a... | |
2014 | The effect of the solemn oath script in hypothetical choice experiment survey: A... | |
2014 | Do consumers care about organic and distance labels? An empirical analysis in Sp... | |
2013 | On the use of honesty priming tasks to mitigate hypothetical bias in choice expe... | |
2013 | Participation of Italian farmers in rural development policy | |
2012 | Importance of Social Influence in Consumers' Willingness to Pay for Local Food: ... | |
2011 | Supply chain relationships and SME firms' competitiveness in the Spanish pig-to-... | |
2011 | Do Millennial generation's wine preferences of the “New World” differ from the “... | |
2011 | The effects of changing regional Agricultural Knowledge and Innovation System on... | |
2011 | Institutional innovation and public extension services provision: The marche reg... | |
2010 | Does nutrition information on food products lead to healthier food choices? | |
2010 | The effects of multiple health and nutrition labels on consumer food choices | |
2009 | Market implications of new regulations: Impact of health and nutrition informati... | |
2008 | The decision to buy organic food products in Southern Italy | |
2008 | The demand for organic foods in the South of Italy: A discrete choice model | |
2007 | Organic food product purchase behaviour: a pilot study for urban consumers in th... |
Colaboración institucional últimos 5 años